Tagrenovering i Odense og på hele Nordfyn

Tømrerfirmaet Finn Jensen ApS i Odense udfører tagrenovering på private boliger og andre ejendomme på blandt andet Nordfyn og andre steder.

Vi kan for eksempel tilbyde en kundetilpasset tagrenovering med flotte udskæringer, men til konkurrencedygtige priser. Desuden har vi et stort og bredt udvalg af tagmaterialer, som du er velkommen til at komme se, før du beslutter dig for en tagrenovering.

En god idé med efterisolering når du får tagrenovering

​Når du har fået udført en tagrenovering af dit hus eller din ejendom, så vil dit tag se ud som et nyt tag, og dit hus vil stige i værdi. Dertil kommer, at din varmeregning formentlig vil falde, især hvis du ved samme lejlighed får udført efterisolering af taget.

Det kan godt betale sig, når du alligevel er i gang med en tagrenovering.

Det er vigtigt med jævnlig vedligeholdelse af et tag, især et ældre tag, for småskader kan udvikle sig til varige skader, og eventuelle fugtskader kan sprede sig i hele huset.

Dertil kommer, at eventuel fugt i tagets isolering nedsætter isolerings evnen i større eller mindre omfang.I værste fald kan tagskader udvikle sig i sådan et omfang, at det ikke længere er muligt med en tagrenovering, men at du skal have lagt et helt nyt tag.

​Ved en tagrenovering kan du også få ovenlysvinduer

​Du kan i forbindelse med en tagrenovering også vælge at få monteret ovenlysvinduer, så eventuelle værelser under taget kan få mere lys og en bedre udsigt. Tømrerfirmaet Finn Jensen er både VELUX dagslys-rådgiver og BetterHome Partner, hvorved vi kan yde kvalificeret rådgivning om ovenlysvinduer i forbindelse med en tagrenovering, men naturligvis også selvom du ikke vælger en renovering.

Vi har 30 års erfaring inden for tagrenoveringer, og vi kan også være behjælpelige med at søge energitilskud for dig. Ring til os på telefon 65 95 40 82, skriv en e-mail til info@finnj.dk eller benyt nedenstående kontaktformular, hvis du ønsker flere oplysninger eller et uforpligtende tilbud på tagrenovering. Du kan også besøge vores kontakt side.