Nyt tag & Tagrenovering fra Odense til Svendborg

Hos Tømrerfirmaet Finn Jensen ApS i Odense kan du få et nyt tag til dit hus. Hvad enten der er tale om en tagudskiftning, -renovering eller nybyg kan vi tage hånd om din opgave.

Giv din bolig et nyt tag

Taget er en yderst vigtig del af et byggeri, da det udgør et afgørende værn mod vind og vejr.

Er taget utæt eller på anden måde beskadiget, kan der altså trænge vand og fugt ind, som kan betyde, at der skal lægges et helt nyt tag.

I denne sammenhæng har vi både erfaringen og ekspertisen til at tage hånd om dig og dit tag, så du får et nyt tag, som er både energirigtigt og matcher resten af boligens udtryk.

Efterisolering af nyt tag i Odense & omegn

Der kan også være mange penge at spare samt en øget komfort i huset, hvis du får efterisoleret tag og loft.

Her står vores dygtige fagarbejdere naturligvis også klar med kyndig viden og kunnen, og vi kører i hele Odense for at hjælpe dig!

​Smukke tagbelægninger

Skal du have nyt tag, er der mange muligheder at vælge imellem. Vi kan blandt andet lægge nyt tag i:

  • Tagsten
  • Ståltag
  • Bølgeplader
  • Fibercement
  • Samt meget mere.

​Derudover er vi VELUX dagslys-rådgiver og BetterHome Partner, hvorfor vi også i forbindelse med nyt tag kan rådgive om – samt montere – eventuelle ovenlysvinduer, så du kan få glæde af det naturlige dagslys. Læs evt. mere om udskiftning af vinduer

 

Kontakt os for nyt tag eller tagrenovering

Skal du have nyt tag, og ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dette? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave?

Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på vores adresse i Odense på telefon 65 95 40 82, mail info@finnj.dk eller via vores kontaktformular.